Bursdag på kino

Bursdag på kino

Bursdagskino er et eksklusivt tilbud - et tilbud for dem som ønsker å arrangere bursdagen til sine håpefulle i kinoens lokaler, og samtidig få en filmvisning på kjøpet.

Bursdagskino vil være et tilbud vi har på mandager, sier kinosjef Bjørn Skoglund.
I tilbudspakka får bursdagsbarnet med gjester pizza (2 stk per pers), brus, pynta bord, eksklusiv kinovisning for selskapet, og egen vert som er tilstede for bursdagsselskapet. Foresatte kan ta med kaker og godteri hvis dette er ønskelig.

Det er mulig å vise dagsaktuell film, men også klassikere som vi i samråd med de foresatte kan finne fram til en god film. Vi har foreløpig satt øvre aldersgrense for bursdagsbarnet til 14 år, og det må være totalt 10 gjester i selskapet for at vi skal kjøre opplegget. Voksne som er tilstede går gratis inn på kinoen.

Pris for dagsfersk film vil være kr 190,- per pers inklusive tilbudspakka som over, og for klassikere vil prisen være på kr 140,- per pers.

Det er også mulig å ha bursdagskino på ordinære kinovisningskvelder, men da uten annen tilrettelegging at vi organiserer bord og stoler. Pris her vil være ordinær kinobillett per pers + kr 500,- for leie av lokalet.

Alle som ønsker å benytte seg av bursdagskino-tilbudet må bestille dette minimum 14 dager på forhånd til kinosjefen på telefon 48229978, eller per mail: bjorn.skoglund@fauske.kommune.no

Vi har tro på dette tilbudet, og håper mange vil bruke det, avslutter kinosjefen.


Bilde mangler alt-tekst